CHarita Holešov

Tovární 1407, Holešov

Podpořit sociální a zdravotní služby či aktivity Charity Holešov,nebo přímo pomoci lidem v nouzi můžete několika způsoby:

Finančním darem:

Vaše finanční dary můžete zaslat na účet Charity Holešov na číslo 153271952 / 0300 nebo přímo na sídle Charity v Holešově, ulice Tovární 1407.

Podporou sbírek:

V průběhu celého roku pořádá Charita Holešov několik sbírek, které můžete podpořit svou účastí a také materiální pomocí. Jedná se především o Humanitární sbírku šatstva (včetně lůžkovin, hraček, drobných věcí do domácnosti, obuvi); Potravinovou sbírku (zakoupení trvanlivých potravin), Sbírka vlny a pletení ponožek pro nedonošené děti (ve spolupráci s nemocnicí Zlín); Sbírky PET vršků (pro vozíčkáře); Postní almužna a Tříkrálová sbírka.

Dobrovolnickou službou:

Charita Holešov přijímá dobrovolníky, kteří se chtějí do pomoci zapojit. Nabízí jim pestrou škálu uplatnění při dobrovolnické službě pro několik cílových skupin.

Zlínský kraj finančně podpořil v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 656 000 Kč z programu Zajištění priorit sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2018, dále pak tutéž sociální službu částkou 3 805 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 1 273 740 Kč z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje a Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou

985 763 Kč z programu Podpora a rozvoj vybraných druhů sociálních služeb ve Zlínském kraji.

Město Holešov finančně podpořilo v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 400 000 Kč, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 50 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 50 000 Kč a dotací ve výši 150 000 Kč na úhradu energií na rok 2018. Dále pak dotaci 10 000 Kč dle Programu pro poskytování dotací z Fondu kultury a vzdělání tzv. Akce milion.

TKS 2018

TKS 2018. Všem dárcům i koledníkům moc děkujeme!