Půjčovna kompenzačních pomůcek

Tovární 1407, Holešov

PŮJČOVNA KOMPENZAČNÍCH POMŮCEK

Ceník pomůcek ke stažení CENÍK ZAPŮJČENÍ POMŮCEK pdf

vdvminiDíky schválenému projektu z Nadace Olgy Havlové - Výbor dobré vůle  byly v listopadu 2016  zakoupeny tři elektrické polohovatelné postele. V celkové finanční hodnotě 40 000,-.

V roce 2017 se prostřednictvím projektu z Nadace Olgy Havlové "Pořízení kompenzačních pomůcek" zakoupily dvě el.polohovafí postele, chodítko s oporou předloktí a pět antidekubitních matrací s kompresorem.

Nebyly nalezeny žádné krátké zprávy.

Zlínský kraj finančně podpořil v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 656 000 Kč z programu Zajištění priorit sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2018, dále pak tutéž sociální službu částkou 3 805 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 1 273 740 Kč z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje a Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou

985 763 Kč z programu Podpora a rozvoj vybraných druhů sociálních služeb ve Zlínském kraji.

Město Holešov finančně podpořilo v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 400 000 Kč, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 50 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 50 000 Kč a dotací ve výši 150 000 Kč na úhradu energií na rok 2018. Dále pak dotaci 10 000 Kč dle Programu pro poskytování dotací z Fondu kultury a vzdělání tzv. Akce milion.

TKS 2018

TKS 2018. Všem dárcům i koledníkům moc děkujeme!