Tříkrálová sbírka 2021

TKS 2021

Tříkrálová koleda je letos ONLINE!

1. - 24. ledna 2021

Z důvodu koronavirové pandemie Charita připravila virtuální podobu Tříkrálové sbírky. Zdraví příznivců i koledníků je pro Charitu na prvním místě.

ONLINE KOLEDA

Na webu Třikrálové sbírky je možno přispět do online kasičky.

Více zde

BANKOVNÍ PŘEVOD

Tříkrálový sbírkový účet:  66008822/0800

Pro přispění vždy uvádějte variabilní symbol Charity Holešov VS: 77707006

QR kód
QR_TKS_2021_Holesov

DÁRCOVSKÁ SMS

Během několika vteřin je možno přispět zasláním DMS.

Více zde

Streamované požehnání

Zrušeny byly hromadné akce pro veřejnost a koledníky, jako jsou žehnání nebo tříkrálové průvody. Požehnání přesto zazní: v sobotu 2. ledna 2021 od 10 hodin požehná virtuálním koledníkům Tříkrálové sbírky pomocný biskup Mons. Pavel Posád z poutního místa Vranov u Brna. Požehnání bude přenášeno na Facebooku Tříkrálové sbírky na kanálu ČT 24.

Tradiční Tříkrálový koncert netradičně

KONCERT_Landing_page_1366x486Ppx

Lednový koncert bohužel proběhne bez přítomnosti těch nejdůležitějších, tedy koledníků v publiku. Bude vysílán v přímém přenosu na ČT1 v neděli 10. ledna od 18 hodin. Kromě moderátorů Martiny Kociánové a Jana Čenského, účinkují Alena Antalová, Anna K., Michal Hrůza a KAPELA HRŮZY, Pokáč a VOXEL & Spol. V průběhu koncertu zazní reportáže o tom, kde vykoledované peníze pomáhají, tentokrát z Domova pokojného stáří sv. Františka v Javorníku a Sociálně terapeutických dílen sv. Josefa v Domažlicích a v Meclově.