Tříkrálová sbírka 2021
4. ledna 2021 Aktuality

Tříkrálová sbírka 2021

TKS 2021

Vážení občané Holešova a okolních obcí.

Chtěli bychom Vás informovat, že Tříkrálová sbírka 2021 neproběhne klasickým způsobem, jak tomu bylo v uplynulých letech. Z důvodu ochrany Vašeho zdraví a zdraví koledníků, Vám nemůžeme přinést požehnání do Vašich domovů.

V případě, že budete chtít i přes tuto nepříznivou situaci podpořit činnost naší Charity, díky které pomáháme našim potřebným, tak máte možnost přispět v době od 4. 1. 2021 - 24. 1. 2021 v sídle Charity Holešov, Tovární 1407, v sídle Charitní pečovatelské služby, Novosady 1597, na MěÚ Holešov (Masarykova 628), na OÚ v okolních obcích, v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Holešově a v kostele v Žeranovicích. O dalších místech Vás bude ještě informovat.

Můžete přispět také online:

- Na webu Tříkrálové sbírky (www.trikralovasbirka.cz) nejdete online kasičku, do které je možné vhodit Váš příspěvek.

- Bankovním převodem na Tříkrálový sbírkový účet: 66008822/0800, Variabilní symbol Charity Holešov: 77707006.

- Dárcovská DMS - DMS KOLEDA 30 (60 nebo 90) nebo DMS TRV KOLEDA 30 (60 nebo 90) na číslo: 87 777, více na www.darcovskasms.cz

I nadále Vás budeme pravidelně informovat na webových stránkách naší Charity a na Facebooku Charity Holešov, webu města Holešov a místním rozhlase.

Koordinátorka Tříkrálové sbírky: Gabriela Botosová, DiS., mobil: 737 484 565, email: gabriela.botosova@holesov.charita.cz.

Děkujeme Vám za pomoc, pochopení a spolupráci.

Charita Holešov