CHarita Holešov

Tovární 1407, Holešov

Jarní tvoření v DZU

V HOlešovském Domě zvláštního určení probíhalo jarní tvoření v režii pracovnic Charity Holešov. Kdo přišel, ten si mohl vyrobit malou jarní dekoraci a pobavit se ve společnosti svých známých a sousedů.

Setkání se zúčastnilo přes dvacet lidí, ve spolupráci s dětskými dobrovolníky ze 3.ZŠ Holešov se všem pořilo vyrobit si malou jarní zahrádku.

Nebyly nalezeny žádné soubory.

Zlínský kraj finančně podpořil v roce 2019 sociální služby Charity Holešov. Z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje, a to: Charitní pečovatelskou službu částkou 3 919 560 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 1 222 550 Kč a Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou

1 098 360 Kč z programu Podpora a rozvoj vybraných druhů sociálních služeb ve Zlínském kraji.

Město Holešov finančně podpořilo v roce 2019 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 400 000 Kč, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 50 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 50 000 Kč a dotací ve výši 150 000 Kč na úhradu energií na rok 2019.

TKS 2019

TKS 2019. Všem dárcům i koledníkům moc děkujeme!