TKS 2017 -Výsledky Tříkrálové sbírky nejsou jen o penězích, ale o lásce v srdcích.

TKS 2017 Holešov a okolní obce.

Dovolte nám poděkovat Vám i všem, kteří se podíleli na tak nádherné Tříkrálové sbírce 2017.
Celkem se zapojilo 87 skupinek, zapečetilo úředně 93 pokladniček a koledovalo se v 18 ti obcích. (Holešov = jedna obec složená z místních částí). Termín koledování byl dán na sobotu 7. 1. 2017.

Koledovalo se za počasí -17°C, poprašku a námrazy.

Částka je krásná 549 548,- ...

Ano, ta vysoká čísla nás přivádějí v úžas, ale mnohem více žasněme nad tím, že lidé se rozhodli v tak nevlídném mrazivém počasí obětovat svůj volný čas, energii a pohodlí pro druhé, vzali na sebe roli králů či vedoucích a vyrazili koledovat. A to jak z řad dospělých, tak z řad dětí a studentů. A na druhé straně je stejně krásné sledovat, jak lidé otevírali dveře svých domů i srdcí a vesele nabízeli pohostinnost a zázemí pro promrzlé koledníky, vzpomínali na koledování ve svých dětských časech a měli z koledníků radost. Nejedna skupina se vracela obdařena mnoha krásnými zážitky ze setkání s těmi, kterým přišli donést poselství o lásce a požehnání do nového roku a na dveře vepsali ono K+M+B +2017.
Kolik dobra se v tomto skrývá? To se nedá vypovědět. Svědčí to ale o tom, že stále ještě uznáváme křesťanské hodnoty dobra a lásky – a to v dnešních dobách není málo.

Přejeme Vám i nám všem, aby ta radost šířit požehnání dobrého a laskavého nepřestala po celý rok 2017.

Bořenovice: 6 040,00 Kč
Holešov : 232 789,00 Kč
Horní Lapač: 12 630,00 Kč
Jankovice: 11 019,00 Kč
Kostelec u Holešova: 22 950,00 Kč
Kurovice: 9 809,00 Kč
Ludslavice: 22 920,00 Kč
Martinice: 22 375,00 Kč
Němčice: 7 687,00 Kč
Pacetluky: 7 195,00 Kč
Prusinovice: 36 240,00 Kč
Přílepy: 35 437,00 Kč
Racková: 25 552,00 Kč
Roštění: 14 728,00 Kč
Rymice: 23 550,00 Kč
Třebětice:: 10 608,00 Kč
Zahnašovice: 18 005,00 Kč
Žeranovice: 30 014,00 Kč
Celková částka :549 548,-

Zlínský kraj finančně podpořil v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 656 000 Kč z programu Zajištění priorit sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2018, dále pak tutéž sociální službu částkou 3 805 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 1 273 740 Kč z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje a Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou

985 763 Kč z programu Podpora a rozvoj vybraných druhů sociálních služeb ve Zlínském kraji.

Město Holešov finančně podpořilo v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 400 000 Kč, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 50 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 50 000 Kč a dotací ve výši 150 000 Kč na úhradu energií na rok 2018. Dále pak dotaci 10 000 Kč dle Programu pro poskytování dotací z Fondu kultury a vzdělání tzv. Akce milion.

TKS 2019

TKS 2019. Všem dárcům i koledníkům moc děkujeme!