Nové kompenzační pomůcky

...

Díky poskytnutí finančního příspěvku z nadačního fondu VDV - Nadace Olgy Havlové se zakoupily v roce 2018 nové kompenzační pomůcky z poskytnuté částky 35 500 Kč. Byla zakoupena elektrická polohovací postel s matrací, dva nové a dva repasované invalidní vozíky. Jsme rádi, že nám byl tento projekt schválen, protože jsme tak mohli obnovit sortiment invalidních vozíků a nahradit ty, které již dosloužily.

Děkujeme.

P1160681vdvminiIMG_0302

Zlínský kraj finančně podpořil v roce 2019 sociální služby Charity Holešov. Z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje, a to: Charitní pečovatelskou službu částkou 3 919 560 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 1 222 550 Kč a Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou

1 098 360 Kč z programu Podpora a rozvoj vybraných druhů sociálních služeb ve Zlínském kraji.

Město Holešov finančně podpořilo v roce 2019 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 400 000 Kč, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 50 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 50 000 Kč a dotací ve výši 150 000 Kč na úhradu energií na rok 2019 a dále pak dotací 10 000 Kč dle Programu pro poskytování dotací z Fondu kultury a vzdělávání tzv. Akce milion.

TKS 2019

TKS 2019. Všem dárcům i koledníkům moc děkujeme!