Coolna zve na den otevřených dveří!

27. 9. 2018 od 9 -17 hodin.

Adresa sídla: Školní 1582, Holešov

pozvánka 2018

Srdečně Vás zveme na Den otevřených dveří Nízkoprahového klubu Coolna, který pořádáme v rámci celorepublikové akce s názvem Týden nízkoprahových klubů.

Den otevřených dveří se koná ve čtvrtek 27. 9. 2018 v čase od 9:00 do 17:00 hod. na adrese Školní 1582 (bývalé SVČ Duha).

Tento den otevřeme klub nejen dětem, jejich rodičům, přátelům, ale i široké a odborné veřejnosti. Akce se koná u příležitosti dne Charity a svátku jejího patrona Svatého Vincence z Pauly.

Všichni jste srdečně zváni!

Zlínský kraj finančně podpořil v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 656 000 Kč z programu Zajištění priorit sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2018, dále pak tutéž sociální službu částkou 3 805 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 1 273 740 Kč z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje a Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou

985 763 Kč z programu Podpora a rozvoj vybraných druhů sociálních služeb ve Zlínském kraji.

Město Holešov finančně podpořilo v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 400 000 Kč, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 50 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 50 000 Kč a dotací ve výši 150 000 Kč na úhradu energií na rok 2018. Dále pak dotaci 10 000 Kč dle Programu pro poskytování dotací z Fondu kultury a vzdělání tzv. Akce milion.

TKS 2018

TKS 2018. Všem dárcům i koledníkům moc děkujeme!