23. března 2020 Aktuality

Roušky - symbol nezištné pomoci

DĚKUJEME za pomoc a darování roušek pro pracovníky CHarity Holešov a jejich klienty a spolupracovníky. Děkujeme jak skupinám švadlenek tak jednotlivým paním:  Evě Fuksové a dobrovolnicím z Mateřského centra Srdíčko, Evě Klabalové,  Paní Ehrlichové, Irence Peštové, Paní Zavadilové, Lence Janečkové, Miroslavě Poláškové, Janě Březinové, Aleně Horákové, Paní Jadrníčkové, Ludmile Hrdličkové, Paní Kratochvílové, Organizovaným dobrovolníkům z řad Skautů z Holešova (za operativní a rychlý rozvoz materiálu a roušek, kde je potřeba...), Tomíkům - TOM (Turistický oddíl mládeže) Jednotlivcům, kteří jsou na telefonu a čekají, kdy jejich službu dobrovolníka budeme potřebovat využít.  Moc děkujeme ještě jednou, za váš čas, energii a naději, kterou šíříte díky roušce dál. Moc  prosíme, kdo jste nám šili roušku napište na email pastorace@holesov.charita.cz CHtěli bychom Vám poděkovat jmenovitě všem a je dost možné,že tu někdo zapsaný není.

Leona Machálková

Pastorační asistent, koordinátor dobrovolníků