Půjčovna kompenzačních pomůcek

Kontaktní osoba: Pavlína Bílková
email: pomucky@holesov.charita.cz

Ceník pomůcek ke stažení CENÍK ZAPŮJČENÍ POMŮCEK 2016.pdf

vdvminiDíky schválenému projektu z Nadace Olgy Havlové - Výbor dobré vůle  byly v listopadu 2016  zakoupeny tři elektrické polohovatelné postele. V celkové finanční hodnotě 40 000,-.

Nebyly nalezeny žádné krátké zprávy.

Zlínský kraj finančně podpořil v roce 2017 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 2 458 600 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 947 000 Kč z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje a  Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 914 500 Kč z programu Podpora a rozvoj vybraných druhů sociálních služeb ve Zlínském kraji.Město Holešov finančně podpořilo v roce 2017 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 400 000 Kč, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 50 000 Kč a Nízkoprahový klub Coolna částkou 50 000 Kč.Dále pak dotaci 10 000 Kč dle Programu pro poskytování dotací z Fondu kultury a vzdělání tzv. Akce milion.