„Vy rozhodujete, my pomáháme!“

Výhra v programu Nadace Tesco 2018

logo-cz

Vy rozhodujete, my pomáháme!“

Pod tímto heslem se skrývá název programu Nadačního fondu Tesco, kterého se Charita Holešov zúčastnila se záměrem získat finance na zakoupení dvou polohovacích postelí s matracemi.
Pro návštěvníky Tesca Holešov byly nachystány hlasovací žetonky, které dostali při zaplacení nákupu a mohli rozhodnout, do kterého hlasovacího sloupce je vhodí a tím podpoří daný projekt. Celkem byly vybrány tři organizace a jednou z nich byla i Charita Holešov.
Dobrá věc se podařila, vyhráli jsme 1. místo, což se rovnalo částce 30 000 korun českých. Mohly tak být nakoupeny dvě postele s jednou matrací pro klienty Charity.(Viz foto: ta druhá matrace byla zakoupena z vlastních finančních zdrojů). Děkujeme především Vám, kdo jste nás podpořili svými hlasy, prodejně Tesco Holešov za spolupráci a Nadačnímu fondu Tesco za vyhlášení a zařazení našeho záměru do soutěže.

postele tesco

Zlínský kraj finančně podpořil v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou

3 805 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 1 246 840 Kč z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje a  Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 985 763 Kč z programu Podpora a rozvoj vybraných druhů sociálních služeb ve Zlínském kraji.Město Holešov finančně podpořilo v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 400 000 Kč, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 50 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 50 000 Kč a dotací ve výši 150 000 Kč na úhradu energií na rok 2018. Dále pak dotaci 10 000 Kč dle Programu pro poskytování dotací z Fondu kultury a vzdělání tzv. Akce milion.

TKS 2018

TKS 2018. Všem dárcům i koledníkům moc děkujeme!