Volné pracovní místo - zdravotní sestra

Nabídka pracovní pozice na HPP

Zdravotní sestra - domácí zdravotní péče

Firma Charita Holešov
Pracoviště Tovární 1407/28, 769 01 Holešov
obec: Holešov, okres:Kroměříž
Poznámka PRACOVIŠTĚ Holešov - SŠ/VOŠ/VŠ vzdělání ve zdravotní oblasti, praxe u lůžka minimálně 3 roky, praxe v domácí zdravotní péči výhodou, ŘP skupiny "B", zdravotní způsobilost, trestní bezúhonnost, znalost práce na PC, PP na dobu určitou s možností prodloužení - benefity - 25 dnů dovolené, stravenky v hodnotě 100 Kč aj. - Osobní kontakt je možný na pracovišti v době Po-Pá 7:00-15:00 hod. nebo telefonicky 604 582 621, dohodnout v téže době, příp. písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na e-mail: dzp@holesov.charita.cz.
Plat 23000 ,-
Profese

Ostatní všeobecné sestry se specializací

Zlínský kraj finančně podpořil v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou

3 805 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 1 246 840 Kč z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje a  Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 985 763 Kč z programu Podpora a rozvoj vybraných druhů sociálních služeb ve Zlínském kraji.Město Holešov finančně podpořilo v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 400 000 Kč, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 50 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 50 000 Kč a dotací ve výši 150 000 Kč na úhradu energií na rok 2018. Dále pak dotaci 10 000 Kč dle Programu pro poskytování dotací z Fondu kultury a vzdělání tzv. Akce milion.

TKS 2018

TKS 2018. Všem dárcům i koledníkům moc děkujeme!