Pouť Charit  na sv. Kopeček u Olomouce 2017

Pouť Charit na sv. Kopeček má aktuální informace pro zájemce z HOlešova!!!

Kdo by měl zájem jet organizovaně, z Holešova bude vypraven autobus, který pojede až k bazilice na Kopečku. Autobus odjíždí z autobusového nádraží v Holešově v 8:00 hodin.
Nutné je se telefonicky přihlásit: tel. mobil: 604 582 621 - pí Zdenka Orálková. Předpokládaný návrat je v 14:00 hodin, cena za cestu 200,- .

Zlínský kraj finančně podpořil v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou

3 805 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 1 246 840 Kč z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje a  Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 985 763 Kč z programu Podpora a rozvoj vybraných druhů sociálních služeb ve Zlínském kraji.Město Holešov finančně podpořilo v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 400 000 Kč, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 50 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 50 000 Kč a dotací ve výši 150 000 Kč na úhradu energií na rok 2018. Dále pak dotaci 10 000 Kč dle Programu pro poskytování dotací z Fondu kultury a vzdělání tzv. Akce milion.

TKS 2018

TKS 2018. Všem dárcům i koledníkům moc děkujeme!