Královská auta jezdí Holešovskem

Auta označená logem TKS byla pořízená z části příspěvku při Tříkrálové sbírce.

Doslova královskými vozy se vozí naše pracovnice po celém Holešovsku. Proč královskými?

Tato auta byla totiž pořízena z Tříkrálových sbírek a to právě díky vám, kteří jste při sbírkách přispěli. Auto na první pohled nevypadá jinak, ale zkuste si ho pořádně prohlédnout a jistě objevíte nalepené logo Tříkrálové sbírky.

Celkem je díky této sbírce ve službách 7 aut, pět slouží v Domácí zdravotní péči a dvě auta jsou k dispozici pracovnicím Charitní pečovatelské služby.

Právě letos na jaře mohlo být zakoupeno sedmé auto a již je využíváné při jízdě do terénu. (foto dole).

Děkujeme za přispění, můžeme být tak blíž ryhleji těm, kdo nás potřebují.

auta tk2017 (1)

Nové auto Škoda CITIGO, označeno logem CHarity Holešov a logem Tříkrálové sbírky.

Zlínský kraj finančně podpořil v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou

3 805 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 1 246 840 Kč z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje a  Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 985 763 Kč z programu Podpora a rozvoj vybraných druhů sociálních služeb ve Zlínském kraji.Město Holešov finančně podpořilo v roce 2018 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 400 000 Kč, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 50 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 50 000 Kč a dotací ve výši 150 000 Kč na úhradu energií na rok 2018. Dále pak dotaci 10 000 Kč dle Programu pro poskytování dotací z Fondu kultury a vzdělání tzv. Akce milion.

TKS 2018

TKS 2018. Všem dárcům i koledníkům moc děkujeme!