Adventní tvoření s Charitou

Srdečně všechny zveme na výrobu adventních věnců, posezení u čaje a drobného občerstvení, adventní zamyšlení s modlitbou a milé společenství.

Čas: 1. 12. 2017 od 9:00 hodin - 12:00 hodin.

Kde: Dům U sv. Martina v Holešově

Cena: materiál bez svíček - 50,-, se svíčkami 70,-

Účastníci se musí tel. přihlásit - omezená kapacita.

ADVENTNÍ TVOŘENÍ 2017

Zlínský kraj finančně podpořil v roce 2017 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou

2 825 200 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 1 021 700 Kč z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje a  Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 950 010 Kč z programu Podpora a rozvoj vybraných druhů sociálních služeb ve Zlínském kraji.Město Holešov finančně podpořilo v roce 2017 sociální služby Charity Holešov – Charitní pečovatelskou službu částkou 400 000 Kč, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi částkou 50 000 Kč, Nízkoprahový klub Coolna částkou 50 000 Kč a dotací ve výši 150 000 Kč na úhradu energií na rok 2017. Dále pak dotaci 10 000 Kč dle Programu pro poskytování dotací z Fondu kultury a vzdělání tzv. Akce milion.